петак, 19 априла

Возач „Аудија“ који се закуцао у продавницу од раније познат полицији?

Пет особа је повређено, од којих троје теже, у саобраћајној незгоди која се догодила нешто пре поноћи у недељу у Нишу када је возило марке „ауди“ ударило у такси возило марке „тојота“. Возило марке „ауди“ крушевачких таблица крећући се великом брзином ударило је у такси возило марке Тојота, оборио знак, а затим се закуцао у продавницу.

У незгоди која се догодила у центру Ниша у Душановој улици, теже су повређени возач „аудија“ и мушкарац и девојка који су били у том возилу, а лакше је повређен један мушкарац који је такође био у „аудију“.

Лакше повреде задобио је и возач таксија.

Аутомобилом марке ,,ауди“ крушевачких регистарских таблица управљао је Нишлија М.З. (34) од раније познат полицији по наводно дебелим досијеом а у ауту су се налазили његови суграђани П.С. (27) и А.Ж. (26).

Сви су збринути у Ургентном центру у Нишу. Три особе су након указане помоћи пуштене кући, а две су задржане на Клиници за ортопедију – мушкарац са преломом бутне кости и палца који ће бити оперисан и девојка са преломом надлактице, обоје стабилних виталних параметара.

Извршен је увиђај на лицу места и обавештено Основно јавно тужилаштво у Нишу, а узрок незгоде се утврђује.

Извор нишкевести.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.