четвртак, 18 априла

Турнир у баскету 3×3 у Горњој Студени

Још један интересантан догађај који покрећу млади људи! Удружење „Омладина Горње Студене“ у недељу 14. августа од 18 сати организује турнир у баскету 3 на 3. Догађај ће бити одржан на спортском игралишту „Бача“ које је ова група младих реновирала уз подршку ЛФН.

Као неформална група, Омладина Горње Студене, добила је претходне године подршку на првом Конкурсу ЛФН, као идеја са највећим бројем бодова на ранг листи. Уредили су Дом културе и терен испред зграде, активирали локалну заједницу и кренули да реализују једну по једну акцију у селу. У међувремену су своју неформалну групу и регистровали, што је потврда жеље и енергије да наставе са својим радом на унапређењу места у којем живе.

Ово је показатељ да село живи и да је младим људима потребна подршка на почетку како би даље развијали заједницу.

Пријаве за турнир су до 12. августа, код организатора: Петар Тасковић (066 164 022) и Михајло Радивојевић (065 473 63 67) а котизација је 1.500 динара по екипи.

„Захваљујући Општини Нишка Бања и Локалној фондацији Ниш, победнички тим очекује вредна награда у износу од 15.000 динара, као и кошаркашка лопта. Свим учесницима и посетиоцима је загарантован узбудљив дан уз спорт и дружење“ поручују организатори.

Видимо се у недељу, 14. августа!

Извор градскипортал018.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.