субота, 20 јула

Рекреативна бициклистичка вожња улицама Ниша за отварање сезоне

Удружење бициклиста „Караван Тим“ у недељу 8. маја организује традиционалну рекреативну бициклистичку вожњу „Отварање бициклистиче сезоне 2022“.

Према најавама организатора, окупљање учесника је у недељу 8. маја на Тргу краља Милана у 10.30х, док је почетак вожње заказан за 11.00х.

„Пријаве нису потребне, већ само бицикл и добра воља. Кациге нису обавезне, али их топло препоручујемо, као и довољну количину воде“, истичу у позиву и још једном позвале Нишлије да им се придруже на рекреативну бициклистичку вожњу до Нишке Бање, како би заједно обележили почетак бициклистичке сезоне.

Бициклисти се кретати следећом маршутом: Вожда Карађорђа, Краља Стефана Првовенчаног, Седмог Јула, Булевар Немањића, Булевар Светог цара Константина, Српских јунака до Трга Републике где се вожње завршава, а дружење бициклиста наставља.

„Доћи ће до привременог успорења саобраћаја дуж руте кретања бициклиста у периоду између 11.00х и 12.30х, те молимо возаче моторних возила за толеранцију и стрпљење“, додају.

Вожња има рекреативни карактер, тако да је погодна за бициклисте свих узраста. Деца млађа од 12 година морају бити под наџором лица старијег од 16 година. Пријаве нису обавезне.

Извор нишке вести.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.