петак, 19 априла

Празницима је крај! Данас се сви враћају кућама, биће кркљанац на путевима

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима

Praznicima je kraj! Danas se svi vraćaju kućama, biće krkljanac na putevima

Према информацијама Ауто-мото савеза Србије (АМСС) и Путева Србије, данас се очекује последњи талас појачаног саобраћаја, на завршетку ускршњих и првомајских празника.

У другом делу дана, појачани саобраћај може донети уобичајене гужве и успорену вожњу првенствено на аутопутевима и магистралним путевима а потом и на прилазима градова и већих насељених места, наводи АМСС.

Интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе, најављено је из Путева Србије.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима.

Дуж ауто-путева, на порталима са изменљивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на аутопуту, додају из Путева Србије.

Иначе, и јуче су биле велике гужве на путевима. Током поподневних сати на граничном прелазу Котроман са Босном и Херцеговином поново су формиране дугачке колоне возила, а поједини возачи чекали су и до 45 минута како би наставили свој пут.

Извор 24седам.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.