субота, 20 јула

ОТКРИВАМО МОТИВ ЗЛОЧИНА КОД РАЉЕ: ЗОРАН ПРЕБИЈЕН И СПАЉЕН ЗБОГ 700 ДИНАРА! Брутално убијен јер је остао дужан пријатељици ноћи!

Алија и Михајло су ухапшени због овог злочина, док се за Силмоном трага.

OTKRIVAMO MOTIV ZLOČINA KOD RALJE: ZORAN PREBIJEN I SPALJEN ZBOG 700 DINARA! Brutalno ubijen jer je ostao dužan prijateljici noći!

Зорана И. (50), чије је тело пронађено у каменолому у Раљи код Сопота, на смрт су претукла тројица убица, након чега су га увили у јорган и пластику, запалили и бацили у каменолом.

За ово убиство осумњичени су Алија Д. (45), Михајло К. (59) и Силмоном С.(27) из Раље. Иако се у почетку сумњало да је убијен због дуга од 2.000 динара, испоставља се да је сума била мања.

Како Република сазнаје, Зоран је користио „услуге“ проститутке познате као Шехерезада К, која је радила за осумњичене. Будући да није имао 700 динара, колико је износио његов цех, мушкарци су га хладнокрвно пребили насмрт.

Тело су, затим, умотали у стари душек и пластику и тако су га запалили. Потом су га бацили у јаму у каменолом у Раљи који се налази на око 300 метара од улице.

Подсетимо, Алија и Михајло су ухапшени због овог злочина, док се за Силмоном трага. Према незваничним информацијама сумња се да је он побегао из земље непосредно након убиства.

 

 

Извор Република.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.