петак, 19 априла

Бригу о здрављу препустите искусним лекарима ОРЛ ЦЕНТРА РАМОНДА

ОРЛ ординација РАМОНДА налази се у самом центру града, доступна свима. Оно што је чини посебном је одабир врсних ОРЛ лекара специјалиста који су препознати као стручњаци у својој професији на читавом Балкану.
ОРЛ центар РАМОНДА је специјализована ОРЛ ординација за лечење ува, носа и грла код деце и одраслих.

„Тим лекара чине субспецијалисти који се баве рино хирургијом, ринологијом отохирургијом и отологијом као и тумор хирургијом главе и врата, тако да ОРЛ центар РАМОНДА обећава комплетно пружену услугу пацијентима“, кажу у ординацији РАМОНДА.

Оно по чему је ова нова ординација јединствена је рано откривање оштећења слуха код беба. У врло пријатном амбијенту ове нишке ОРЛ ординације користе се најсавременији немачки апарати којима се мери слух беба са 100% поузданошћу. Управо употребом ових врхунских апарата родитељима се пружа информација да ли њихово дете добро чује или не, РАМОНДА се издваја управо по томе.

 

„Међу првима у овом делу Србије развијен је центар за вестибологију-вртоглавицу. У овом кабинету постоји најсавременији апарат за испитивање равнотеже, ХЕАД-ИМПУЛСЕ ТЕСТ а код нас се ради и БЕРА тест (Браинстем евокед респонсе аудиометрy) – то су два најсавременија апарата који служе за постављање брже дијагностике нестабилности и вртоглавице који већина људи има. Није потребно да се иде одмах на снимање скенером или магнет, врло је битно да се нађе разлог вртогавце, утврди на ком је нивоу и да се правовремено лечи“.

Поред ових савремених апарата ОРЛ центар РАМОНДА има врло софистицирану оптику и ендоскопе којима се улази у нос и носне шупљине, као и у предео гркљана и само ушће једњака а визуелизацијом на екрану добија се увид у структуре носа синуса али и структуре хипофаринкса-гркљана и аеродигестивног раскршћа, чиме ови врсни лекари добијају комплетну слику о стању пацијената.

Лекари ОРЛ центра РАМОНДА раде и са савременим аудиометром и тимпанометром, где се уз стручност и апаратуру којом располаже ова нова нишка ординација, комплетира дијагностички опсег у оториноларингологији и неурологији за одрасле и децу.

„Све на једном месту – имамо могућност да са сигурношћу поставимо правовремену дијагнозу обољења на глави и врату. Специјалисти и субспецијалисти из аудијологиј, вестибулогије и хирургије главе и врата, естетске и ринохирургије и њихово дугогодишње искуство су нешто чиме наш тим може да се поноси“, поручују у нишкој ординацији РАМОНДА.

У шест ординација ОРЛ центра у близу 200 метара квадратних, на седам најсавременијих апарата са три деценије искуства раде врсни стручњаци који ће бринути о вашем здрављу – Ваша РАМОНДА.

Закажите свој термин већ данас на телефон: 018/300-200.

 

Извор Нишке Вести

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.