субота, 20 јула

Уживајте у „слатким“ чарима пролећа

Пролећни дани окупани сунцем идеални су за упијање сунчевих зрака и позитивне енергије у омиљеној башти. Нема бољег места од хладовине и зеленила у Сњеет сецрет посластичари уз сладолед, колаче или природне сокове.

У пространој башти послатичаре Сњеет сецрет са прелепим погледом на парковско зеленило и Цркву Светог цара Константина и царице Јелене, можете потражити спас од градске гужве и уживати у чарима пролећа.

Као тајни састојак или „слатка тајна“ коју користе у свакој рецептури ту је незаменљива породична традиција, али и велика количина љубави према овом послу, без којих не би све било тако укусно и лепо.

Поред сладоледа и сокова, посластице прирпемљене по оригиналним и традиционалним рецептурама из најразличитијих крајева света, увек свеже припремљени, чекају да постану Ваш савршен слатки залогај.

На први залогај освојиће Вас Нугат колач ,Тирамису, Профитероле, неизоставно Трилеће, Чизкејк, најбоља шампита у Граду, баклава….

Маштовитим креацијама стварамо најдивније торте иделане за сваку прилику. Ваше жеље биће преточене у права, слатка ремек дела која могу стићи до Вашег прага. Нека се прича о Вашим прославама!

 

 

Извор    Нишке Вести

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.