недеља, 14 априла

Спортски риболов(градска лига 1.коло)

Организација спортских риболоваца Нишава Ниш је дана 22.04.2022. године у Доњем Међурову на рибњаку, за своје чланове организовала прво коло Градске лиге Ниш.

На такмичењу је учествовало 8 риболовачких тимова. Такмичење је трајало три сата и након мерења улова, редослед екипа је следећи:

  1. ЈКП Медијана (6)
  2. ПУ Ниш (11)
  3. Електродистрибуција Ниш (12)
  4. ЈКП Наисус (12,5)
  5. Жандармерија Ниш (14,5)
  6. Бесмртни Гвоздени Пук (15)
  7. Жандармерија Алексинац (17,5)
  8. ЈКП Градска топлана (19,5)

Друго коло Градске лиге Ниш заказано је за дан 21.05.2022. године на Бованском језеру.

          Поводом почетка Градске лиге Ниш риболовачки тим Удружења грађана Бесмртни Гвоздени Пук Републике Србије, обишао је председник удружења Дејан Петровић и том приликом је члановима тима пожелео срећу и успех на такмичењу, бистро око и добар улов. Петровић  је нагласио да тим удружења ове године први пут учествује на такмичењу и да се нада да ће тим удружења представљати удружење на најбољи начин и да риболовачки тим има пуну подршку чланова удружења. Очекивања од риболовачког тима поред дружења и неговања спорстког духа са осталим екипама које учествују на такмичењу су и добри резултати и висок пласман риболовачког тима. Председник удружења Дејан Петровић се захвалио на разумевању и на одлуци да се наша екипа уврсти у такмичарски план Градске лиге Ниш, председнику Организације спортских риболоваца Нишава Ниш Александру Митићу, и том приликом је нагласио да се нада да ће риболовачки тим удружења својим учешћем оправдати одлуку да се уврсти у план такмичења.  

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.