петак, 19 априла

Роса Хомоље нови члан Кока-Кола породице

Роса Хомоље газирана вода нови је члан Кока-Кола породице и већ је доступна на тржишту Србије. На овај начин, употпуњен је наш портфолио, а домаће тржиште вода обогаћено природном газираном водом, са обронака чистих хомољских планина.

У питању је вода високог квалитета и одличног минералног састава, са високим садржајем калцијума, која долази под добро познатим брендом Роса.

Роса Хомоље нови члан Кока-Кола породице

„Поред свима добро познате и омиљене Роса воде, која нам долази из прелепог власинског краја, нови члан наше породице пореклом је из нешто севернијег подручја. У срцу нетакнуте природе Хомољских планина, старих више од 20.000 година, са око 280 метара дубине, потиче наша Роса Хомоље. Верујемо да ће бити право освежење на тржишту и да ће својим високим квалитетом убрзо освојити срца потрошача, који од омиљених брендова увек желе више“, саопштено је из Кока-Кола система.

Нова газирана вода Роса Хомоље, која се пуни у Нересници, општина Кучево, доступна је на тржишту у ПЕТ паковањима од 0,5 л и 1,5 л, а потрошачи ће у наредном периоду моћи да је купе и у стакленој амбалажи.

Овом иновацијом, Кока-Кола систем у Србији још једном показује да прати жеље потрошача, али и да, као доказани лидер, препознаје и креира трендове, доприносећи на тај начин развоју целог тржишта.

Свеобухватним 24/7 портфолиом, односно понудом производа за конзумацију у свако доба дана, као и партнерским односом према заједници, компанија представља незаменљивог партнера купаца, потрошача и локалне привреде.

 

Извор  ртс.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.