петак, 19 априла

РАМОНДАПРЕСС.РС

Управни одбор Удружења бораца Бесмртни Гвоздени пук Р Србије донео је одлуку да свакога дана на свом порталу www.ramondapress.rs информише чланове Удружења, учеснике ратова, ратне војне инвалиде, породице погинулих и преминулих учесника ратова о најновијим вестима које су везане за наведену популацију на територији целе Србије. Поред вести о борцима у наредном периоду на интернет порталу наћи ће се сви потребни обрасци који служе за остваривање свих права и бенефита који су везани за борачку популацију.

Поред тога свима ће бити доступни и имаће увид у Закон о борцима, пратеће акте који су везани за наведени Закон, правилнике, одлуке и извештаје.

Управни одбор је прихватио предлог да се поред наведених објава на интернет порталу објављују и свакодневне приче, догађаји, сећања како на догађаје тако и на појединце који су обележили време у коме смо сви били учесници. Овом приликом се обраћамо свим заинтересованим из борачке популације да се јаве и укључе у рад како би интернет портал прерастао у сервис који ће адекватно пренети вести, приче догађаје, судбине, захтеве, мишљења и потребе наших учесника ратова као и њихових породица.

Поред интернет портала отворен је налог на Фејсбуку са страницом „Рамондапресс“ где се цели извештај са интернет портала преноси и на Фејсбук страници, тако да је доступан свима који су корисници Фејсбука.

 

У наредном периоду када се испуне техничке могућности на којима се интезивно ради (проширење канцеларије и техничка опрема) на наведеном интернет порталу, почеће са радом  интернет радио „Рамондапресс радио“ где ће се приређивати адекватне емисије са директним укључивањем у програм заинтересованих учесника. У плану је да се раде емисије, прилози, разговори са људима, сервисне информације и извештавање о свим релевантним догађајима који су присутни у реалном животу.

 

 

 

Канцеларија Удружења бораца Бесмртни Гвоздени пук Р Србије налази се у Нишу ул. Обреновићева бр. 46, Тржни центар Калча 2 спрат ламела А локал бр. 3 (од покретних степеница десно у централном холу).  Контакт телефон 060/04-55-200. Канцеларија има радно време од 07,00 до 15,00 часова.  

(FOTO) VEK SEĆANJA NA GVOZDENI PUK: Da srpski junaci nikada ne budu zaboravljeni

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.