петак, 19 априла

РАМОНДАПРЕСС ПОЧЕО СА РАДОМ

Дана 08.11.2021.г. почео је са радом интернет портал „Рамондапресс.рс“ ком можете приступити на адреси www.ramondapress.rs. Портал је покренут од стране Удружења бораца Бесмртни Гвоздени пук Републике Србије. Повезујући савремену технологију и традиционалне вредности, портал је почео са радом на дан великог хришћанског празника Митровдана.

Поводом почетка рада портала, председник Удружења бораца Бесмртни Гвоздени пук Републике Србије дао је поздравну реч:

Помаже Бог браћо и сестре
Поштовани чланови Удружења, пријатељи, саборци, људи добре воље, уважени грађани,
Разлог покретања интернет портала је превасходно ради бољег информисања чланова Удружења, ради промоције Удружења и ради органозовања акција и активности у циљу решавања проблема које има борачка популација као и обележавање важних датума из наше историје. Интернет портал Рамондапресс треба да информише, обавести и промовише праве вредности поред чланова Удружења и све заинтересоване који посете портал. У наредном периоду планирано је и покретање интернет радиа.
На интернет порталу свакога дана биће актуелне вести, вести из спорта, вести везане за Ковид-19, хроника и временска прогноза. У наредном периоду биће вести везане за борачку популацију, актуелни конкурси, корисни линкови и рекламе.
Посебан осврт биће у одељку „историја“ где се планирају објаве о личностима и догађајима, о учесницима ратова. Има доста примера и доста догађаја које треба сачувати од заборава. У плану је и израда дигиталног музеја чија садржина треба да управо сачува и подсети све нас на људе и догађаје из наше историје. Овом приликом позиван све људе добре воље који имају код себе слике или неки други материјал који се односи на догађаје или учеснике ратова да узму учешће у изради дигиталног музеја.
Велико ми је задовољство и част да се захвалим свима који су помогли отварање овог интернет портал и пожелео бих много успеха и среће у даљем раду свима који су укључени у рад.

Председник Удружења бораца
Бесмртни Гвоздени пук
Дејан Петровић

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.