недеља, 14 априла

Пуцњава у Крушевцу, две особе рањене

Крушевац – Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу, брзом и ефикасном акцијом, ухапсили су Р. Н. (1979) из Крушевца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у покушају.

У преподневним сатима дошло је до сукоба у коме је мушкарац са иницијалима Љ. А. стар 57 година тешко рањен из ватреног оружја. После овог обрачуна медицинску помоћ је затажила и женска особа Д. П. стара 35 година, за коју се претпоставља да је задобила лакше повреде.

Према речима очевидаца, пуцњави је претходио вербални и физичких сукоб у коме је учествовало више лица ромске националности, након чега је један од учесника из непосредне близине ватреним оружјем рањеног Љ. А. погодио у обе потколенице и стомак, док се претпоставља да су испаљени меци окрзнули у пределу бутине и лакта и женску особу Д. П.

Директорка Опште болнице Крушевац је потврдила је да су ове особе довезене возилима Хитне помоћи на одељење хирургије и да им се указује помоћ и ради комплатна дијагностика. Мушкарац Љ. А. смештен је у јединицу интезивне неге и за сада није животно угрожен.

Р. Н је одмах након пуцњаве побегао са лица места, али брзом и ефикасном акцијом крушевачке полиције пронађен и ухапшен. Такође, пронађено је и пиштољ из кога је пуцао.

Више детаља и мотив за овај сукоб биће познат након детаљне истраге, коју спроводе Више јавно тужилаштво у Крушевцу и Криминалистичка полиција Полицијске управе Крушевац.

Извор политика.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.