субота, 20 јула

Овакве још увек нисте пробали – ПРАВИ ЗЛАТИБОРСКИ уштипци по бакином рецепту у Нишу

Сећате ли се недељног јутра у ком Вас буди мирис бакиних уштипака, мирис детињства и безбрижности? Савремени живот изискује да стално некуда журимо, немајући баш пуно времана за квалитетан оброк или доручак са породицом као некада. Ова мала, ваздушаста теста, налик на крофне су сигурно омиљени залогај који окупља све генерације за столом у било које доба дана.
Добропознати Златиборски уштипци су специјалитет коме не може да одоли ниједан прави гурман. Било да волите слатке или слане, избор је прави. Варијанти је напретек.

А да ли сте знали да у Нишу можете да пробате ЈЕДИНСТВЕНЕ уштипке које ЦИТY ФАСТ ФООД спрема за Вас?

Можете предахнути и уживати у сваком залогају, без бриге да ли ће Вам тесто успети и бити као бакино, јер наша истинска љубав према кухињи обећава већ при првом залогају . Домаће уштипке у ЦИТY ФАСТ ФООД – у можете комбиновати са сиром, сланином, џемом… Просто ћете их обожавати.

УШТИПЦИ су наша препорука за свако доба дана! Свакодневно се припремају од најквалитетнијих намирница, на лицу места како би се служили свежи и топли.

Цитy Фаст Фоод налази се у једној од најпрометнијих улица у граду, на дохват руке свим Нишлијама. Богат и разноврстан мени пробудиће у сва чула и још једном уверити да брза храна не мора увек да буде обична, већ када их с љубављу и креативношћу спреме умешни кувари, постаје прави издашан оброк.

Дођите, уживајте у залогајима и бар на трен се вратите у детињство – бићете нам захвални.

За добар почетак дана, ће се пробринути Њолт, Мр Д и Глово и донети Вам на жељену адресу.

Уколико сте нестрпљиви или у пролазу, наручите и покупите Вашу поруџбину за само неколико минута.

Наручи и покупи:
063/ 490 – 420

 

 

 

Извор :Нишке Вести

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.