недеља, 14 априла

ОТВОРЕН НОВ МАXИ СУПЕРМАРКЕТ У ЦЕНТРУ НИША

Подршка локалној заједници кроз донацију од пола милиона динара

Град Ниш од данас је богатији за још једно место проверене и квалитетне куповине у најсавременијим условима – нов Маџи супермаркет, отворен на адреси Генерала Милојка Лешјанина број 2. У самом центру града, модерна, богато опремљена продавница подиже искуство куповине на још виши ниво, у чијем препознатљвом асортиману и пријатној услузи запослених, купци могу да уживају 00-24х.

Простирући се на 400м2, нова продавница на два спрата располаже широком палетом разноврсних артикала врхунског квалитета, доносећи нашим суграђанима још боље искуство препознатљиве комшијске набавке, а њено отварање компанија Делез Србија увеличала је и пружањем подршке локалној заједници кроз донацију средстава у износу од 500 000 динара, намењених Локалној Фонацији Ниш.

„Изузетно ми је драго што смо у Нишу, једном од највећих градова у Србији, отворили нову продавницу и на тај начин препознатљиву услугу Маџи супермаркета учинили још доступнијом његовим грађанима. Посвећени смо улагањима у овом граду, а ускоро нас очекује и отварање јубиларног, десетог супермаркета у Нишу, чиме настављамо тај пут и радујемо се ширењу нашег тима у овом граду. Улагање у окружење у коме послујемо подразумева и континуирану подршку локалној заједници, чему приступамо стратешки, стога нам је велика част што смо овог пута донацијом подржали локалну Фондацију Ниш и дали мали допринос остварењу локалних иницијатива које ће овај град учинити још лепшим местом за живот“, рекао је Владимир Денона, директор операција компаније Делез Србија.

Набавка прилагођена савременом купцу креирана је тако да одговори на потребе сваког члана домаћинства, које на овој локацији очекује богата понуда свежег воћа и поврћа, млека и млечних производа, меса и деликатеса на самоуслужним одељењима, безалкохолних и алкохолних пића, слатких и сланих кондитора. Посебну драж доноси савршен укус пецива која се пеку на лицу места, доступних на дохват руке у самоуслужној пекари, а свакодневницу пуну обавеза потрошачима ће посебно олакшати и понуда „То Го“ асортимана коју одликује богат избор разноврсних салата и сендвича, спремних за конзумирање у сваком тренутку.

Ужитку при одабиру омиљених намирница, посебно доприноси 20 запослених, који ће уз осмех и препознатљиву врхунску услугу свакодневно бити на располагању купцима, док се практично и брзо плаћање одвија на три регуларне и две самоуслужне касе.

Ширењем малопродајног ланца, Делез Србија учинила је квалитетну понуду још доступнијом грађанима Ниша, а новчаном донацијом у износу од пола милиона динара за Локалну Фондацију Ниш, пружена је подршка пројекту Траг Фондације „Фондација нашег краја“, чиме је показала да је, уз континуирано унапређење услуге и асортимана за своје купце, подршка заједници у којој послује један од стратешких циљева и неизоставни део одговорног пословања ове компаније.

Тако добро. Тако Маџи.

Извор Нишки портал.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.