субота, 20 јула

НИШКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ

СПОЈ култура, јужњачке енергије и духа савременог града. Традиционалних укуса и иновација у кулинарству. Спој срдачности и осећаја добродошлице. Доживите град који је створио и инспирисао уметнике. Туристичка организација Србије вам предлаже да посетите Ниш.

Туристичка организација Србије вам предлаже да посетите Ниш.

Шетња кроз историју, поносни и тренуци пркоса уткани у зидине. Слике и успомене које вам шапућу споменици, тврђава, чувари прошлости. Калдрма која опија јужњачким духом и тера да се поистоветите са књижевним јунацима које је иста та калдрма инспирисала.

Гастрономски угођај по коме ћете памтити целу дестинацију, али и авантура и излет у природу због којих ћете пожелети да се поново вратите.

Било да сте за поглед из ваздуха и лет над лепотама које овај крај нуди, или бисте радије да откријете спелео тајне и завирите у пећине у околини. Можда сте спремни и за сусрет са кањоном и прихватање изазова на који вас он мами.

Осетите енергију која ће вас разнежити и раздрмати. Упознајте чаролије југа, спаковане у нишки туристички специјалитет! Планирајте посету Нишу.

Јер, у Ниш не може да се сврати, Ниш мора да се доживи.

Србија, доживи!

Извор новости.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.