петак, 19 априла

НИКОЛА ЈОКИЋ ЖЕЛИ ДА ИГРА ЗА СРБИЈУ НА ЕП! Менаџер Мишко Ражнатовић открио планове кошаркаша Денвера

Мишко Ражнатовић, менаџер центра Денвера Николе Јокића, открио је да постоје знатно веће шансе да његов клијент заигра за репрезентацију Србије него минулог лета.

NIKOLA JOKIĆ ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU NA EP! Menadžer Miško Ražnatović otkrio planove košarkaša Denvera
  • Договорили смо се да попричамо о томе када се сезона заврши. У овом ритму је. Причали смо током године, селектор Пешић и Тарлаћ су га посетили. Све што кажем сада ће да се пренесе у Србији и да се тумачи овако или онако. Шансе су веће него што су биле прошле године. То ће се брзо знати – истакао је власник агенције „Беобаскет“ током гостовања у подкасту „Инкубатор“, а потом је додао:
  • Знам да људи не верују, Јокић жели да игра. Није као да му не пада на памет. Изузетан је спортиста и младић и други људи то не знају, јер не комуницира, осим после утакмице или пре. Нема друштвене мреже, ништа. Човек живи у свом феноменалном свету и то је то.

Ражнатовић је описао због чега Јокић није играо на Олимпијским играма у Токију.

  • Био сам на стубу срама јер Никола није играо. Не схватају да је играо 110 утакмица у тој години, да је био у ‘балону’ да је играо по 40 минута, лопта у рукама, да игра са повредама, да се рађа његова ћерка. Се то су разлози зашто није могао да игра, а не зато што му је неки Мишко рекао да не игра – навео је Мишко Ражнатовић.

Подсетимо, Џокер је са Орловима освојио сребро у Рију, а нација се нада да ће помоћи репрезентацији да се домогне новог одличја на Евробаскету…

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.