субота, 20 јула

ХЕРОЈ ПОЛИЦАЈАЦ СПАСАО ЧОВЕКА У СУРЧИНУ: Ускочио у воду и из преврнутог аута извукао мушкарца!

Полицајац Младен Р. одмах је изашао из службеног возила, скочио у канал, отворио врата возила, и извукао до обале старијег мушкарца који није био комуникативан

HEROJ POLICAJAC SPASAO ČOVEKA U SURČINU: Uskočio u vodu i iz prevrnutog auta izvukao muškarca!

Чланови полицијске патроле из станице Сурчин ноћас су у Сурчину, код окретнице аутобуса, уочили аутомобил марке шкода који је слетео са пута у канал Галовица. Аутомобил је завршио на крову.

Полицајац Младен Р. одмах је изашао из службеног возила, скочио у канал, отворио врата возила, и извукао до обале старијег мушкарца који није био комуникативан.

Други члан патроле је позвао Хитну помоћ, пружио логистику и обезбедио лице места. Кола Хитне помоћи превезла су угроженог човека без свести у КБЦ Земун.

Полицијски службеник је у циљу спасавања човека скочио у воду дубине око 1,70 метара, у канал пун муља, са стрме обале са шибљем.

<p><a class="intextTag" data-taglink="Policajac" href="https://www.espreso.co.rs/tag/298/policajac">Policajac </a>Mladen R. odmah je izašao iz službenog vozila, skočio u kanal, otvorio vrata vozila, i izvukao do obale starijeg muškarca koji nije bio komunikativan</p>

 

 

Извор Еспресо

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.