субота, 20 јула

АКТИВНОСТИ УДРУЖЕЊА БОРАЦА БЕСМРТНИ ГВОЗДЕНИ ПУК

Удружење бораца Бесмртни Гвоздени пук Републике Србије на састанку Управног одбора удружења који је одржан у канцеларији удружења, дана 20.03.2022. године донело је одлуку да се екипа удружења у спортском риболову пријави за такмичење у Градској лиги Ниш. Екипа у саставу од 3 члана почиње са такмичењем од првог кола које је заказано за дан 22.04.2022. године.

Ako sretnete ribolovce, nikako nemojte reći SREĆNO, a evo i zašto: Treba da izgovorite SLEDEĆE!

Управни одбор донео је одлуку да се за потребе екипе издвоје одређена финансијска средства у циљу опремања такмичара и куповине потребне опреме како би такмичари могли да адекватно учествују и представљају удружење. Поред наведених финансијских трошкова за чланове екипе, Управни одбор је обезбедио и новац ради уплате котизације за такмичење.

У предстојећем такмичењу и учествовању у Градској лиги као дебитанти, очекивања удружења и чланова удружења су да екипа у спорстком риболову „Бесмртни гвоздени пук“ постигне добре резултате, афирмише и на најбољи начин представи удружење.
Удружење бораца Бесмртни Гвоздени пук Републике Србије ће на свом интернет порталу „рамондапресс.рс“ извештавати и објављивати вести са такмичења у спортском риболову.

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.