субота, 20 јула

Улица Јосифа Панчића под наплатом

У улици Јосифа Панчића обележена су паркинг места и постављена додатна табла за наплату паркирања. Контролори ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш ће од 18. априла 2022. године почети са издавањем дневних карата возачима који не поштују Одлуку о управљању јавним паркиралиштима.

Улица Јосифа Панчића се налази у Зони ИИ (зелена зона) у режиму наплате паркирања. Наплата се врши радним даном од 7-21 часова и суботом од 7-14 часова.

Плаћање паркирања на сат може се обавити слањем регистарског броја возила (нпр. НИ123АА) СМС-ом на број 9182, затим куповином вишесатне карте слањем регистарског број возила (нпр. НИ123АА) СМС-ом на број 9185 или истицањем папирних паркинг карата које се могу купити на оближњим киосцима.

Станари улице Јосифа Панчића или околних улица, које се налазе у режиму наплате, могу купити повлашћену зонирану станарску паркинг карту за станарски сектор бр. 8.

Више информација корисници могу добити у Корисничком сервису, улица Милојка Лешјанина 39, преко броја телефона 018 517 778 или на сајту њњњ.ниспаркинг.рс.

 

 

 

 

Извор Градскипортал.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.