субота, 20 јула

МУШКАРЦИ ОБОЖАВАЈУ ДА ОСЕТЕ ОВА 3 ПАРФЕМА НА ЖЕНИ: Откријте мирисе који их доводе до лудила

Листу је саставила веома популарна ТикТокерка! Раније ове године постала је вирална када је својим пратиоцима приказала стотине бочица парфема које поседује у својој колекцији. А тај видео је погледало скоро 4 милиона људи!

Наиме, према њеном мишљењу три женска парфема мушкарце обарају са ногу. Морате бити врло пажљиви у одабиру идеалног мириса за вас, јер је то ваш лични печат!

Добро је позата чињеница да а један парфем неће исто мирисати на две особе, колико год оне сличне биле, јер је свакоме од нас хемија тела јединствена.

Осим тога, мирис има, можда и пресудну улогу, у завођењу! Зато би било добро да бирате оне дуготрајњие, али и да знате које то ноте највише привлаче мушкарце.

  1. Black Opium, YSL

На првом месту је Black Opium, YSL. Овај парфем има основне ноте кафе и пачулија које надограђују светлији мирис крушке и мандарина. Омиљени је многим девојкама.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Други парфем који истиче ова обожаватељка скупих мириса није тако популаран као Black Opium. Реч је о мирису њујоршке модне куће Carolina Herrera. Њихов парфем Good Girl има ноте бобичастог воћа и јасмина с дрвеним подтоном. А оно што га чини посебним је прелепо дизајнирана бочица.

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Трећи парфем који је добио похвале у видеу је Sweet Like Candy, мирис Ариане Гранде – који је доступан у дрогеријама. Горње ноте су купина, крушка и бергамот, док су базне ноте ваниле и кашмир.

Извор стил.жена.рс

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.