петак, 19 априла

Да ли се радови на парку код суда изводе без грађевинске дозволе?

Ђорђе Станковић из Народне Странке је данас на свом ФБ профилу објавио видео о уређењу новог парка код суда и поставио низ питања.

Да ли знате, да се радови на парку код Основног суда изводе без грађевинске дозволе и знања било дрзавне/локалне институције?
1. Не знамо извођача
2. Не знамо буџет
3. Рок такође не знамо, али очигледно радови теку јако брзо

(Вероватно јер не постоји дозвола за њих)

Није спорно реконструисати или изградити парк, али мора да постоји ред када се изводе овакви радови, јер се користи новац свих грађана! – објавио је Станковић на свом фб профилу.

Подсећамо, сам парк добиће и нови, елипсасти облик, а површина парка биће повећана за додатних 50 метара квадратних.

Бетон ће бити замењен са три различите врсте бехатон плочица чија ће боја да прати боју фасаде Народног позоришта и суда.

“Кренули смо са реконструкцијом парка код суда. Урађено је корективно орезивање и обликовање крошњи скидањем грана које праве сенку младим садницама. Заменићемо старе клупе и ђубријере. Уредићемо нове стазе, проширићемо зелене површине за још 50 квадратних метара у односу на досадашње. Засадићемо декоративно дрвеће и цвеће и поставити најсавременији систем за заливање”, објавила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски на својој Фејсбук страници.

 

 

Извор   Наисус Инфо

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.